Boda Borg

Välkommen till Boda Borg Karlskoga

Aktuellt

Förboka ditt besök för att vara garanterad plats.

  

Lördagen den 22 oktober är vi fullbokade mellan kl. 11.00-16.00.

För att boka övriga tider, ring eller maila oss.

 

Har du aldrig besökt oss och vill se hur det ser ut på vår anläggning? Klicka här

En ny Quest såg dagens ljus helgen den 23-24/4. Det är Quiz som har haft premiär. En grön Quest för er som gillar frågessport.

I år har vi även öppnat Conspiracy, ytterligare en grön Quest och utan tvekan den svåraste och mest påkostade gröna Quest i Boda Borg Karlskogas historia.

Nästa Quest att öppna blir Safari som öppnar till höstlovet.

 

De senaste tre åren har vi öppnat 13 st nya Quests, bestående av över 40 celler, så om det var längesen du besökte oss så kan vi garantera mängder med nya utmaningar.

Varmt Välkomna till en vår fylld av äventyr!

Klassresa

Sitter ni som bäst och planerar nästa års klassresa. Vi arrangerar allt från 1-dags till 3-dagars äventyr för skolklasser. Klicka här för att läsa mer om vad vi kan erbjuda just er.

 

Har du inte varit på Boda Borg tidigare? Vill du bli inspirerad? Kolla in filmen nedan!

 

Boda Borg i Karlskoga är beläget alldeles intill E18 vid utfarten mot Karlstad/Oslo. I direkt anslutning till anläggning finns det gott om gratis parkeringsplatser.

På Boda Borg i Karlskoga finns det totalt 25 st Quests att uppleva och äventyra i. En Quest består av mellan 2-5 rum. I varje rum ska du tillsammans med ditt lag lösa en eller flera uppgifter/utmaningar för att komma vidare till nästa rum i Questen. Totalt finns det över 100 olika rum med utmaningar i.

Questarna är byggda i tre svårighetsgrader: Gröna, röda och svarta. Gröna Questar innehåller icke-fysiska utmaningar, röda innehåller en mix av klurigheter och fysiska utmaningar, svarta är framförallt fysiskt utmanande. Ditt lag har alltid tillgång till samtliga Quests under ert besök. Rekommenderad klädsel är oömma kläder och bra skor på fötterna.

Utöver Questarna kan du på Boda Borg i Karlskoga äta på restaurang Borgen, fika i vårt café, bo i vårt temainredda vandrarhem, konferera mm. Under sommarhalvåret har vi även utomhusaktiviteter i form av Vattensport, Robinsonkamp, Klättervägg, Segways, Stand-Up Paddlingboards, Sightseeingtåg etc.

Vi har aktiviteter som passar alla grupper och besöks årligen av mer än 60 000 gäster. Kom hit med familjen, företaget, skolklassen, föreningen, svensexan, möhippan, kompisgänget för en eller flera dagar fyllda av äventyr, gemenskap, teambuilding och glädje.

 

 

Boda Borg