Boda Borg

Boda Borg i Karlskoga

Hur många behöver man vara?

För att Questa på Boda Borg behöver ni vara 3-5 personer i ett lag, det räcker alltså med att vara ett lag. Är ni flera lag kan ni tävla mot varandra. Gör gärna lagen kända redan innan ankomst för en smidig start, speciellt om ni kommer med en större grupp.

Vilka Questar får man köra?

Vi har 25st Questar bestående av över 100 olika celler och ni har tillgång till samtliga. Ni väljer själva vilken ordning och hur många försök ni gör i varje. Vill ni sedan gå tillbaka till en ni försökte med tidigare på dagen är det också helt ok. Det är alltså helt upp till er hur ni lägger upp eran dag. 

Vad innebär att "Questa"?

När ni försöker lösa utmaningarna i vårat hus så kallar vi det för att "Questa". 

Finns det någon åldersgräns? 

Barn mellan 6-10 år i vuxet sällskap. 11 år och uppåt klarar sig utan vuxen assistans. Barn under 6 år medföljer vuxet sällskap utan kostnad.
 

Vilken klädsel är lämplig?

Sköna skor på fötterna, gärna ett par inneskor men inget krav samt oömma kläder som tål fysisk aktivitet.

Har ni värdeskåp och omklädningsrum?

Japp. I anslutning till receptionen hittar ni våra mindre värdeskåp. I bottenplan på "Äventyrshuset" hittar ni stora värdeskåp.Hänglås finns att hyra för 20 kr men det går även bra att ta med ett eget. Omklädningsrum och duschar finns också.

Finns det vegetarisk/veganskt alternativ om man bokar tacobuffe?

Ja, det finns det. Meddela alltid kostinfo innan ankomst, särskilt om ni kommer med en större grupp.
 

Vad innebär det att vara QUESTMASTER?

Då hör man till det den promillen av våra gäster som är så grymma att de klarat alla Questar under en och samma dag. Ett nybörjar lag klarar 3-5 Quests under en dag.

Boda Borg