Boda Borg

Boda Borg i Karlskoga

Restaurang Borgen

På lördagar är restaurangen lunchöppen från 12-15 och på söndagar från 12-14. Övriga dagar serverar restaurangen lunch mot förbokningen senast dagen före ankomst.

Till lunch serveras Tacobuffé för endast 90 kr inkl dryck.

Restaurangen är bokningsbar alla dagar övriga tider för grupper över 10 personer. Är ni färre än 10 personer, varmt välkomna att kontakta oss på telefon 0586-771130 så försöker vi lösa det åt er ändå.

Meny

Ta en rundtur i restaurangen här:

 

Café Boda Borg

Ligger i anslutning till entrén. Öppet dagligen. Vi serverar nybakat kaffebröd, kondisbitar, glass, godis och smörgåsar. Är ni ett större sällskap kan det vara bra att förboka sitt fika. För slutna sällskap har vi fullständiga rättigheter. Telefon: 0586-771130.

Äventyrslogi

På Boda Borg kan du övernatta i vår spännande Äventyrslogi. Lägenheterna har vandarhemsstandard och är belägna ovanför huvudentrén till Äventyrshuset. Det finns 10 lägenheter med olika teman. Du kan välja att bo t.ex. i

Spök 10 bäddar

Kapten Krok 8 bäddar

Vilda Western 8 bäddar

Rymden 8 bäddar

Farmen 8 bäddar

Vinter 8 bäddar

Militär 8 bäddar

Motor 10 bäddar

Spel 8 bäddar

Musik 10 bäddar

Totalt 86 bäddar. Varje lägenhet har kök utrustat för självhushåll samt toalett och badrum. 8-bädds lägenheterna är 2-rums lägenheter med 4 bäddar/rum. 10-bädds lägenheterna är 3-rummare med 4+4+2 bäddar/lägenhet.

Kika in i en av lägenheterna här:

 

Sovsal Bunkern

Sovsal Bunkern är ett boende som invigdes 2013. Det här är boendet för det större sällskapet som vill ha maximal gemenskap. Bunkern är inredd i ett före detta skyddsrum och består av ett antal sovsektioner med platsbyggda sängar, med 3-4 sängar/sektion. Här har ni också egen myshörna med soffor för ett skönt häng. Totalt är det 29 ordinarie bäddar i Bunkern.

Kika in i Bunkern här:

Bettans Lya

Bettans Lya invigdes 2015 och har totalt 28 bäddar. Det är ljusa, fräscha , nyrenoverade rum med våningssängar. Bettans Lya är belägen i samma hus som vår restaurang och konferensavdelning. Bettans Lya är perfekt för det större sällskapet som vill bo lite mera avskilt.

Kika in i Bettans Lya här:

Priser Äventyrslogi, Sovsal Bunkern, Bettans Lya.

195:-/bädd och natt

Linne 75:-

Frukost 75:-

Städning 75:-/person

Boda Borg