Boda Borg

 

Boda Borg Skellefteå

Nyheter

 

 

Lasertag

Se vår film! https://www.youtube.com/watch?v=vEAxhQirY48 

Lasertag är Lasergame fast utomhus, Vi tillhandahåller militärklädsel till denna utomhusaktivitet
Bara gruppbokningar för 10+ personer

Pris: 250kr /person
Tidsåtgång: 2 timmar 

Läs mer här!

 

 

Knep & Knåp

Vi erbjuder Knep & Knåpkampen som är både rolig och spännande. I grupper om tre till sex personer ska ni under tidspress försöka lösa våra kluriga puzzel. Bygg bokstaven "T" med hjälp av bara fyra bitar, eller en flotte med åtta stockar och försök få loss guldringen från vårt svåraste puzzel "Ståndaren". Genom att samarbeta inom gruppen och våga pröva allas idéer, så brukar man till sist klara av det mesta.
Totalt har vi åtta olika knep och knåp + 2 extra klurigheter. Vi genomför denna aktivitet i grupper om upp till 100 personer som mest. Knep och Knåpkampen kan bokas året runt. Vi kan kan komma till er lokal om ni inte kan ta er till Boda Borg. t.ex. på er egen arbetsplats eller där ni hyrt in er för en konferens.

Pris: 20 personer 2500kr
Tidsåtgång: Mellan 1 till 2 timmar. 

Läs mer här!

 

 

Gårdskampen

En utomhusaktivitet där det är 5 grenar som man tävlar i både individuellt och i grupp. Grenarna är repduellen, hockeypucks spelet, puzzel, Babels torn. Det hela avslutas med Boda Borg Bingo, där alla grupper tävlar om att hitta saker/djur i naturen.

Pris: 200kr /person
Tidsåtgång: ca 3 timmar
 
Läs mer här!

 

 

Aktivitets-sammarbetsbana på Nöppelberget

En utomhusaktivitet där vi har ett tiotal samarbetsövningar som stimulerar till ökat samarbete och gemenskap. En övning tar 10-25 minuter att genomföra beroende på gruppens storlek och den nivå övningarna ska genomföras på.
Banan kan hyras med eller utan instruktör.

Pris och tidsåtgång:
Halvdag  1000 kr
Heldag    1500 kr samt instruktör 300kr/tim. 

Läs mer här!


 

 

 

 

Boda Borg